Știri locale pentru Miercurea Ciuc
MIERCUREA CIUC ONLINE
Miercurea Ciuc și jud. Harghita
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Ploile torentiale si grindina au afectat mai multe zone din tara : Intern
Jo 22 mai 2008 11:12:23 +0300


Ploile torentiale si grindina au afectat mai multe zone din tara
Intern : Ploile torentiale, insotite de grindina si descarcari electrice au afectat mai multe judete din tara .

Ploile torentiale, insotite de grindina si descarcari electrice au afectat mai multe judete din tara. In Suceava, Hunedoara si Botosani, zeci de gospodarii au fost inundate, iar cateva portiuni de drum au fost blocate.

In Suceava, un drum national si unul judetean au fost partial blocate de aluviuni. In Botosani, cinci gospodarii au fost inundate din cauza precipitatiilor abundente. Potrivit Realitatea TV, in localitatile Corni si Roscani, bucati de gheata de marimea unui ou au spart acoperisurile si geamurile mai multor case.Radio Romania Actualitati transmite ca in zona Brad, judetul Hunedoara, au fost inundate 70 de gospodarii in urma unor scurgeri de pe versanti. Au fost afectate 12 podete, iar DN 74 a fost blocat temporar. Echipe de pompieri au actionat in cursul noptii pentru scoaterea apei din curti, beciuri sau anexe gospodaresti.

Ploi abundente si la Tragoviste, unde mai multe strazi au fost inundate. Drumul National 71 Targoviste - Sinaia a fost blocat dupa ce vantul puternic a smuls un arbore din radacini si l-a aruncat pe carosabil.


Avertizarea data de meteorologi cu cod portocaliu pentru 26 de judete este in vigoare pana astazi, la ora 21.00. Specialistii spun ca in intervalul mentionat vor cadea ploi torentiale care pot depasi local 80 de litri pe metru patrat, vor fi descarcari electrice si intensificari ale vantului. Atentionarea cu cod galben de ploi si vijelii emisa catre toate prefecturile din tara se mentine pana maine seara. Aceasta este dublata de o avertizare cu cod portocaliu de inundatii pentru 19 prefecturii, emisa de hidrologi, valabila pana sambata, la ora 18.00. Si Capitania Constanta a emis avize de furtuna in Marea Neagra pentru urmatoarele doua zile.

grindina.jpg

Grindina


Sursa : Hotnews : Intern


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group


Ploile torentiale si grindina au afectat mai multe zone din tara
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.ciucon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti