Știri locale pentru Miercurea Ciuc
MIERCUREA CIUC ONLINE
Miercurea Ciuc și jud. Harghita
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:


Stejarul de 500 de ani din Gura Raului a pierdut cursa pentru Arborele Anului
Mi 03 nov 2010 15:03:31 +0200


Stejarul de 500 de ani din Gura Raului a pierdut cursa pentru Arborele Anului
Miercurea Ciuc: Un tei de peste 500 de ani din Leliceni a fost desemnat câștigătorul primei ediții a competiției de mediu Arborele anului ...

Un tei de peste 500 de ani din Leliceni a fost desemnat câștigătorul primei ediții a competiției de mediu "Arborele anului", organizată de Fundația pentru Parteneriat din Miercurea Ciuc.


Reprezentantul Sibiului în această cursă, un stejar vechi de 500 de ani din Gura Râului, a pierdut cursa, clasându-se un unul din ultimele locuri.

Bradul este poziționat pe o potecă ce pleacă din drumul ce merge către cabana Crăciuneasa are o grosime apreciabilă și este motiv de fală pentru localnici.

Patronii de pensiuni spun că sunt recunoscători arborelui la care se poate ajunge numai pe jos și asta pentru că face reclamă bună comunei Gura Râului. „În ultimii ani vin din ce în ce mai mulți turiști care vor neapărat să meargă să vadă copacul acesta. Legenda îi face pe oameni să ajungă lângă arborele uriaș”, povestește Norica Gligorea, o proprietară de pensiune din Gura Râului.


Sursa: Ziare.com


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:

Alte stiri:


Copyright 2007 Toate drepturile rezervate. TOTALnet Media Group

XML

www.ciucon.ro
e-mail: info@oron.ro

Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti